Energisetpirkanmaa

Uusi Thermia ItecXT ilmavesilämpöpumppu

Lyömätön teho kylmissä olosuhteissa

Thermia iTec XT on ilma-vesilämpöpumppu, joka sopii täydellisesti pohjoismaiseen ilmastoon ja alhaisiin lämpötiloihin. Erittäin hyvän suorituskyvyn, yksinkertaisuuden ja huikean 70°C:n menolämpötilan ansiosta iTec XT:tä on
vaikea päihittää luokassaan. Tämä tarkoittaa sitä, että se säilyttää tehonsa jopa -30°C:n lämpötilassa. Tuote perustuu hyvin kehitettyyn invertteriteknologiaan, joka mukauttaa toiminnan olosuhteisiin ja tarpeisiin mahdollistaen
näin hyvän energiansäästön.

iTec XT:ssä on selkeä näyttö, joka tekee siitä sujuvan ja helppokäyttöisen hallita sekä asetuksissa että käytössä. Thermia Online -lisävarusteella voit
ohjata ja valvoa lämpöpumppuasi etänä ilman liitymäkustannuksia. Lisäksi lämpöpumpun kalenteritoiminnolla voit ohjelmoida eri toimintoja tarpeidesi mukaan. Voit myös käyttää sisäänrakennettua jäähdytystoimitoa pitääksesi talosi viileänä kesähelteellä.

iTec XT:stä on saatavana kolme eri kokoista ulkoyksikköä: 10, 14 ja 16, sekä viisi erilaista sisäyksikköä. Se miten tehokkaan paketin tarvitset, riippuu kotisi
olosuhteista. Jälleenmyyjäsi auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun taloosi.
Thermia ottaa jatkuvasti uusia askeleita kohti entistä ilmastöälykkäämpää ja kestävämpää yhteiskuntaa, ja Thermia iTec XT on edullinen sekä joustava valinta R32 kylmäaineen ansiosta, joka on ympäristöystävällisempi vaihtoehto
perinteisille ilmalämpöpumppujen kylmäaineille.

iTEC xt esite