Energisetpirkanmaa

Kaikkiin Thermia maalämpö ja ilma-vesipumppuihin
huoleton huoltosopimus!

0 v
Jounin kokemus
asennuksista ja huolloista
+ 0
Hoidettuja
huoltokeikkoja
1 v
Toimintalupaus. Thermian lämpöpumppuihin
saat varaosia 20v eteenpäin

Onko lämpöpumppusi rikki? Tilaa huolto Thermia/Danfoss maalämpö tai ilmalämpöpumpullesi huoltolomakkeella

Huolto  puh 040-6803971

Lämpöpumppujen huollot Pirkanmaalla klo 8.00-16.00 92€/h alkavalta tunnilta+1,45€/km kilometrikorvaus toimipisteestämme.

Minimiveloitus huoltokäynnistä on 92€.

Lämpöpumppujen huoltoajan ulkopuolisista huolloista veloitamme 290€ kertakorvaus + 98€/h + 1,45€/km kilometrikorvaus toimipisteestämme.

Muista aina täyttää lämpöpumpun huoltolomake. Täyttämällä lomakkeen olet huoltojonossa. Olemme vuorokauden sisällä yhteydessä teihin ja sovimme huoltoajan. 

Lämpöpumpun huoltolomake

Thermian Maalämpö- ja ilmavesipumppujen huollot sekä korjaukset Tampereella ja Pirkanmaalla. Teemme pääsääntöisesti huoltoja Thermian Jämän sekä Danfossin maalämpö sekä ilmavesipumppuihin.

Energiset Pirkanmaa Oy maalämpö huolto takaa, että maalämpöpumppu toimii tehokkaasti, taloudellisesti ja energiatehokkaasti ympäri vuoden. 

Meiltä löytyy yleisimmät varaosat Thermian/Danfoss maalämpöpumppuihin sekä ilmavesipumppuihin, suoraan hyllystä, tämä tarkoittaa sitä että saamme maalämpöpumpun korjattua parhaimillaan yhdellä käynnillä.

Lämpöpumpun huoltosopimuksemme kattaa laitteiston säännöllisen huoltamisen, joka ennaltaehkäisee mahdollisia maalämpöpumpussa ilmeneviä vikoja. 

Voit valita jatkuvan huoltosopimuksen tai kertakäynnin.

Voit valita jatkuvan huoltosopimuksen tai kertakäynnin.

Maalämpöpumpun ollessa rikki, täytä aina lämpöpumpun huoltolomake. Jokainen huolto menee sitä kautta automaattisesti huoltojonoon, jonka jälkeen asentaja on kiireyden mukaan yhteydessä.

Maalämpöpumpum ollessa rikki, täytä aina lämpöpumpun huoltolomake. Jokainen huolto menee sitä kautta automaattisesti huoltojonoon, jonka jälkeen asentaja on kiireyden mukaan yhteydessä.

Thermian maalämpö- ja ilmavesipumppujen huollot sekä korjaukset.Teemme huoltoja Thermian maalämpö- sekä ilmavesipumppuihin Tampere ja Pirkanmaa.

Thermia lämpölaina myös maalämpö tai ilmavesipumpun huoltotöihin

Voit hakea maalämpöpumpulle ja maalämpöpumpun huollolle Osuuspankilta lainaa 750 – 40 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Lämpöpumpullesi maksuajaksi voit valita lainasummasta
riippuen jopa 10 vuotta.

Huoltosopimuksella pidennät lämpöpumpun käyttöikää

Huoltosopimuksen lomake

1. Hinnat
Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Energiset Pirkanmaa Oy  pidättää oikeuden muuttaa sopimushintaa ja muita hinnastojen hintoja siitä etukäteen ilmoittamatta. Huoltosopimuksen sopimushinnat astuvat voimaan seuraavan laskutusjakson alusta ja muut hinnat astuvat voimaan välittömästi hinnanmuutosten yhteydessä.

2. Maksuehdot
Maksuehto on 7 päivää netto laskun päivämäärästä lukien. Viivästyneistä suorituksista perimme korkolain mukaista viivästyskorkoa.

3. Tilaus/sopimus
Sopimus tulee voimaan, kun asiakas on allekirjoituksellaan hyväksynyt sen ehdot sekä maksanut ensimmäisen laskutusjakson laskun.

4. Sopimuksen voimassaolo ja päättyminen
Sopimus on voimassa toistaiseksi vuoden kerrallaan (laskutusjakso). Asiakkaalla on mahdollisuus purkaa sopimus seuraavan laskutusjakson alusta vuosihuollon sopimisen yhteydessä. Asiakkaan on vahvistettava sopimuksen purku kirjallisesti, mikäli hän haluaa purkaa sopimuksen.

5. Vastuunrajoitus
Energiset Pirkanmaa Oy vastaa ensisijaisesti asiakkaan lämmitysjärjestelmän säätöjen optimoinnista ja laitteiden asianmukaisen toiminnan tarkastamisesta. Energiset Pirkanmaa Oy ei ole vastuussa kolmannen osapuolen aiheuttamasta vahingosta joka voi johtua esimerkiksi sähkökatkoksista tai siitä, että kolmas osapuoli on suorittanut laitteiston asennus- tai säätötoimenpiteitä. Energiset Pirkanmaa Oy ei myöskään ole vastuussa force majeure -tilanteiden aiheuttamista seurauksista.

6. Sopimuksen siirto
Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimukseen perustuvia oikeuksia ja velvollisuuksia kolmannelle osapuolelle ilman Energiset Pirkanmaa Oy:n suostumusta.

7. Erimielisyyksien ratkaiseminen
Asiakkaan ja Energiset Pirkanmaa Oy:n väliset erimielisyydet tulee ensisijaisesti ratkaista sopimusteitse. Mikäli sopimusosapuolet eivät pääse asiassa yhteisymmärrykseen, riita ratkaistaan Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

8. Muut ehdot
Sopimuksessa noudatetaan Energiset Pirkanmaa Oy:n yleisiä toimitusehtoja ja REYS-8 1995 yleisiä toimitusehtoja.

Huoltosopimukseen sisältyy:

– Lämpöpumpun testaus käsiohjaustestilla
– Lämpöpumpun käyttötuntien tarkastus ja vertailu
– Säätöjen tarkastus ja optimointi
– Vuotojen tarkistus
– Paisunta-astian esipaineen tarkistus
– Lämmitysverkoston paineen tarkistus ja säätö
– Kiertovesipumppujen tarkistus
– Lämmönkeruun suodattimen puhdistus
– Keruunesteen lisäys (tarvittaessa)
– Lämmönjaon suodattimen puhdistus
– Tarkastuspöytäkirjan

huoltosopimuksen hinta on 300,00 €/vuosi/kerta.
(Hinta sis. alv 24% sekä km- korvauksen 50km säteellä toimipaikasta.
Yli 50km  jälkeen veloitamme 1.45€/km)

Lisäpalvelut

Patteriverkoston koneellinen pesu

-Termostaatit ja kiertovesipumput kestävät pidempään ja toimivat oikein (ei jumiutumisia tai rikkoitumisia)
-Lämpö jakautuu tasaisemmin eri huoneisiin kun patterit ja verkostot ovat puhtaita (jopa se patteriverkoston viimeinenkin huone on lämmin)
-Lämmitys järjestelmä hyötysuhde kasvaa kun lämpö siirtyy tasaisemmin ja matalammalla lämpötilalla
-Maalämpöpumpun hyötysuhde pysyy pitempääm parempanan ja jopa kasvaa kun lika ei tuki suodattimia ja lämmönvaihdinta,
eli laitteen kestoikä ja hyötysuhde paranevat.
-Patteri verkostoon riittää pienempi virtaus kun verkosto on puhdas(säästää sähkö ja verkostoa)

Thermia Calibra maalämpöpumppu
Thermian maalämpöpumpun huoltoTampere

Lämpökaivon keruuneste

Voit myös hakea meiltä lämpökaivon keruunestettä omaan kannuun ja näin voit itse helposti lisätä keruunesteen lämmönkeruuseen.

Lunova lattialämmitys

Luotettava Lunova-lattialämmitys on yksilöllisesti suunniteltu, huoleton ja edullinen lämmitysratkaisu kotiin. Vedottomasti tasaista lämpöä tuottava vesikiertoinen järjestelmä luo asumisviihtyvyydelle kodikkaan perustan.

Thermia maalämpö ja ilmavesipumpun huolto

Thermian maalämpö- ja ilmavesipumppujen huollot sekä korjaukset.Teemme huoltoja Thermian maalämpö- sekä ilmavesipumppuihin Tampere ja Pirkanmaa.

Maaviilennys

Thermian lämpöpumppuja voi käyttää muuhunkin kuin vain talon ja käyttöveden lämmittämiseen. Yksinkertaisella lisäyksellä lämpöpumppusi saa viilentämään kuumina kesäpäivinä. Saadaksesi lämpöpumppusi viilentämään tulee lämpöpumppuratkaisu täydentää viilennysmoduulilla.

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!
Maalämpö- sekä ilmavesipumppujen huollot sekä korjaukset Tampere ja Pirkanmaa.

Kolmenkulmantie 10
37150 Nokia
Puh. 040 680 3970
info@energisetpirkanmaa.fi

Tunnemme Thermian ja sen
ylivoimaiset ominaisuudet

Kysy lisää!