Energisetpirkanmaa

Tehdään yhdessä hyvää!

Energiset Pirkanmaa tukee pirkanmaalaisia toimijoita koronakriisin keskellä – jokaiselle maalämpö- tai ilma-vesilämpöratkaisun ostajalle jääkiekko-, teatteri- tai ravintolalahjakortti kaupan päälle!

Jokainen maalämpö- tai ilmavesilämpöratkaisun kesäkuun loppuun mennessä Energiset Pirkanmaalta ostanut asiakas saa kaupan päälle lahjakortin pirkanmaalaiseen yritykseen. Valita voi Tapparan tai Ilveksen jääkiekkopelien, Tampereen Työväen Teatterin näytösten tai Herkkujuustolan ruokailulahjakortin väliltä.

Kampanjalla tahdotaan tukea toimijoita, jotka ovat vallitsevan koronatilanteen vuoksi joutuneet hankalaan tilanteeseen. Tampereen työväenteatterin sekä Tapparan ja Ilveksen toiminta on olennainen osa paikallista kulttuurikenttää, ja urheilu- ja teatterikatsomoiden tyhjennyttyä tuntuikin kyseisten toimijoiden tukeminen tärkeältä. Herkkujuustola puolestaan on yksi pienyrittäjistä, joiden asiakasmääriin vallitseva tilanne on vaikuttanut merkitsevästi.

Energiset Pirkanmaalle paikallisuus on tärkeä arvo, ja niinpä kampanjalla tuettujen yritysten tahdottiinkin olevan pirkanmaalaisia. Kampanja on voimassa kesäkuun 2020 loppuun asti.

Tutustu ratkaisuihimme ja tuotteisiimme. Vastaamme mielellämme myös lisäkysymyksiin ja muihin tiedusteluihin – yhteystietomme ja yhteydenottolomakkeen löydät täältä.

Energiset Pirkanmaa - Thermia maalämpö- ja ilmavesipumput