Energisetpirkanmaa

Thermia Calibra Eco

Ensimmäinen maalämpöpumppu tulevaisuuden kylmäaineella

Calibra Eco on ensimmäinen maalämpöpumppu markkinoilla ilmastoystävällisellä kylmäaineella R452B. Maalämpöpumput ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne hyödyntävät uusiutuvaa energiaa, mutta tavoitteenamme on ylläpitää jatkuvaa kehitystä kohti ilmastotietoisempaa ja kestävämpää yhteiskuntaa.

Calibra Eco on suunniteltu siten, että siinä käytetään tavallista vähemmän kylmäainetta. Näin ollen lämpöpumpun CO2- ekvivalentti on hyvin pieni verrattuna muihin vastaavanlaisiin maalämpöpumppuihin. CO2- ekvivalentti ottaa huomioon sekä kylmäaineen GWP-arvon (kylmäaineen sisältämä ilmaston lämpenemispotentiaalin) että täyttömäärän, joten sen perusteella voidaan parhaiten arvioida lämpöpumpun sisältämän kylmäainemäärän ilmastovaikutus.

Calibra Eco kalibroi itsensä jatkuvasti vastaamaan kotisi lämmöntarvetta hyödyntäen samalla energiakaivosi maksimaalisesti. Saat parhaan hyödyn maalämpöjärjestelmästäsi, riippumatta siitä asennatko sen uuteen taloon vai korvaatko sillä vanhan lämmitysjärjestelmän.

Sisäänrakennetun TWS- tekniikan erilaisten käyttövesiprofiilien ansiosta Calibra Eco- maalämpöpumppu tuottaa tarpeisiisi riittävästi lämmintä käyttövettä. Calibra Eco tuottaa käyttöveden kulutushuippujen aikana nopeasti, ja aina pienellä kustannuksella.

Calibra Eco Tuotelehti

– Ensimmäinen maalämpöpumppu tulevaisuuden       ympäristöystävällisellä kylmäaineella R452B

– Calibra Eco on käytännössä sama lämpöpumppu kuin Calibra   varustettuna samoilla toiminnoilla ja hyödyillä

– Runsaasti lämmintä käyttövettä ja yksi markkinoiden   hiljaisemmista